Skip links

Harvest House

 

Wij zijn Kwekerij de Hooge Woert en wij zijn lid van Coöperatie Harvest House U.A.

Harvest House is een internationale organisatie van bevlogen en betrokken telers. Het is een van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland met een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers. Een steeds groter deel hiervan is biologisch. Harvest House B.V. verzorgt de afzet van de producten van haar leden.

Wij telen op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met de ketenpartners van Harvest House van de kas naar de consument. We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer.

Samen bouwen we aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

Via de volgende link gaat u naar de website van Harvest House: www.harvesthouse.nl

De BV’s van Harvest House:

TNI

Terra Natura International is opgericht door én voor toonaangevende vruchtgroentetelers. TNI is de schakel tussen telers en retailers: dankzij TNI komen producten direct van de bron via de supermarkt terecht bij consumenten in heel Europa. Daarbij levert TNI niet alleen de verse groenten van vandaag, maar denkt ook na over aantrekkelijke concepten en nieuwe producten van morgen. Zo maakt TNI groenten van topkwaliteit beschikbaar voor iedereen en wil ze mensen verleiden om meer groenten te eten. TNI is onderdeel van de Harvest House-groep.

Via de volgende link gaat u naar de website van TNI: www.tniholland.nl

Rainbow International

Rainbow International is dé toonaangevende one-stop-shopping leverancier van groenten en fruit. Rainbow International levert hoogwaardige producten direct van de bron. Niet alleen onze eigen vruchtgroenten, maar ook verse groente en fruit van geselecteerde externe leveranciers. Dankzij een nauwe samenwerking met de telers is de keten van teelt tot consument zo kort mogelijk. Rainbow International heeft jarenlange ervaring in de AGF-sector en is een betrouwbare leverancier voor onder andere retail, food supply, wholesale en foodservice in Europa.

Rainbow International is onderdeel van de Harvest House-groep.

Via de volgende link gaat u naar de website van Rainbow International: www.rainbowinternational.nl

Global Green Team

Global Green Team is de wereldwijde partner in verse groenten en fruit, direct van de bron. Global Green Team maakt complexe internationale handel simpel. We leveren de beste producten, afkomstig uit de beste teeltgebieden en houden de keten zo kort mogelijk. Samen met onze partners leveren we service van wereldklasse. Global Green Team kent de AGF-handel als geen ander en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Global Green Team is onderdeel van de Harvest House-groep.

Via de volgende link gaat u naar de website van Global Green Team: www.globalgreenteam.nl

Harvest House Logistics

Harvest House Logistics is de specialist in het wereldwijde vervoer van vers. Wij zorgen voor een kwalitatieve op- en overslag van groenten en fruit. Dat doen we zo efficiënt mogelijk. Harvest House Logistics is onderdeel van de Harvest House-groep en is voornamelijk actief voor de andere BV’s van Harvest House: Rainbow International en Global Green Team.

Via de volgende link gaat u naar de website van Harvest House Logistics: www.harvesthouselogistics.nl

Food Fellows

Food Fellows bedenkt creatieve en lekkere oplossingen voor de reststromen van groenten. Een eigenzinnig stel kameraden met smaak. Food Fellows ontwikkelt smaakvolle producten bomvol verse groenten van Harvest House. Food Fellows wil het de consument makkelijker maken om meer groente te eten. Zo inspireren we de consument om verantwoord én lekker te eten. Bovendien gebruiken we de lekkerste uitvallers om sauzen te maken. Lekker én duurzaam dus!

Food Fellows is onderdeel van de Harvest House-groep.

Via de volgende link gaat u naar de website van Food Fellows: www.foodfellows.nl

Snijpunt

Snijpunt is de specialist in halffabricaat groenten. Van paprika tot pompoen: de verse groente wordt perfect op maat gesneden, klaar om verder te verwerken. Helemaal naar wens van de klant. Die kan de plakjes, blokjes, reepjes, ringen of andere vormen gesneden groenten gebruiken voor de verwerking in bijvoorbeeld salades, sjasliek of sandwiches.

Snijpunt is onderdeel van de Harvest House-groep.

Via de volgende link gaat u naar de website van Snijpunt: www.snijpunt.com